Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu ai mai văzut aşa ceva: Iată cum se circulă pe un drum dintr-un sat moldovenesc

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaDrum distrus
Drum distrus - Sputnik Moldova
Abonare
Imagini incredibile pe reţelele de socializare – trebuie să fii un adevărat as ca să te aventurezi pe un astfel de drum.

CHIŞINĂU, 25 mai - Sputnik. Despre drumurile din Moldova s-au spus şi s-au scris multe, zeci de filmuleţe au fost postate pe reţelele de socializare, însă această înregistrare întrece orice imaginaţie.

Dor resturi au mai rămas din asfaltul turnat odată pe o stradă centrală din satul Sămănaca, raionul Orhei, care arată ca după bombardament.

Imaginile sunt de-a dreptul apocaliptice - drumul este înţesat de gropi, brăzdat de şanţuri adânci, bucăţile de asfalt sunt îngrămădite unele peste altele. 

Şoferul din imaginea postată pe internet dă dovadă de o adevărată virtuozitate pentru a se deplasa cu maşina pe un astfel de drum. Este greu de imaginat cum reuşeşte el să se strecoare printre gropi şi în ce stare a ajuns mijlocul de transport după această cursă cu obstacole.

Fluxul de știri
0