Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imagini șocante: Bătaie de proporții în Capitală - Video

© Sputnik / Владимир Воронин / Accesați arhiva multimediaBătaie
Bătaie - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți tineri s-au bătut noaptea trecută , cu pumnii și picioarele, în preajma unui centru comercial din Capitală, scrie presa locală.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Încăierare de proporții noaptea trecută în preajma unui cunoscut centru comercial din Chișinău. Un martor ocular a filmat întreaga scenă.

Bătaia a avut loc în jurul în orei 03:30. Mai mulți tineri agresivi și-au împărțit pumni și picioare. În cele din urmă, aceștia au fost despărțiți de către agenții de pază.

criminal  - Sputnik Moldova
Societate
Băutura le-a luat mințile: Au bătut un om până la ultima suflare – Detalii

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru Știri.md că polițiștii care s-au deplasat la locului incidentului au depistat trei tineri, doi dintre ei cu vârsta de 18 ani și unul de 23 de ani.  Aceștia au spus că au fost bătuți de persoane necunoscute aflate într-un local din preajmă. 

Oamenii legii au constatat că tinerii erau în stare de ebrietate. Ei au refuzat să meargă la Inspectoratul de Poliție pentru a depune o plângere, dar și să le fie acordate îngrijiri medicale. 

Acum un an, în preajma aceluiași centru comercial a avut loc o bătaie în urma căreia un tânăr a murit ulterior la spital.

Fluxul de știri
0