Incendiu violent: Fumul gros a acoperit cerul în nordul Londrei – FOTO, VIDEO

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pompierii luptă cu flăcările uriașe care a izbucnit la un depozit în nordul Londrei. Aproximativ 100 de pompieri și 15 autospeciale sunt la fața locului - fumul negru și dens a acoperit cerul deasupra capitalei britanice.

BUCUREŞTI, 23 mai – Sputnik, Doina Crainic. Brigada de Pompieri a confirmat că la faţa locului se află 15 autospeciale şi 100 de pompieri, care ar putea rămâne în zonă tot restul zilei.

Potrivit autorităţilor, incendiul a izbucnit într-un depozit aflat pe Garman Road, în cartierul Tottenham din nordul Londrei. Pompierii au fost chemaţi la ora 12:10 a.m., relatează Express

​De asemenea, brigada de pompieri a confirmat că o jumătate dintr-un etaj al depozitului este în flăcări. Un comunicat recent al Brigăzii de Pompieri de la Londra a anunțat că pompierii încă luptă cu focul.

„Pompierii au lucrat extrem de greu toată noaptea pentru a aduce sub control focul din zona industrială”, a declarat, după ora 9 a.m., managerul stației de pompieri Mike Cotton, aflat la faţa locului.

Acesta a adăugat că o cantitate enormă de fum negru gros s-a răspândit pe o distanță de mile de la locul incendiului.

​„Încă iese mult fum din clădire, astfel că vom continua să îndemnăm locuitorii și întreprinderile din zonă să-și țină închise geamurile și ușile”, a mai spus Cotton, adăugând că pompierii vor rămâne la fața locului pe tot parcursul zilei.

​Cauza incendiului nu se cunoaşte deocamdată. Până în prezent nu au existat relatări despre răniţi sau pagube în zona dimprejurul incendiului.

Din cauza incendiului, traficul de pe șoseaua de centură din nordul Londrei a fost puternic perturbată.

Fluxul de știri
0