Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

E prea de tot: Un bărbat și-a făcut de cap, iar acum Poliția îl caută peste tot - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat este căutat peste tot de polițiștii din Capitală - acesta a fost surprins de camerele video chiar în timp ce fură două tomberoane.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei solicită implicarea cetățenilor pentru a-l identifica pe bărbatul care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Acesta este căutat de oamenii legii pentru că a furat două tomberoane.

Potrivit Poliție, totul s-a întâmplat pe 16 aprilie, la un magazin specializat în comercializarea materialelor de construcție și articole sanitare, amplasat pe strada Petricani. Prejudiciul cauzat constituie 2 mii 300 de lei.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Bărbatul riscă o amendă de până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul care apare în imagini sunt rugate să anunțe Poliţia, la numerele de telefon: 079135599, 060466040.

Fluxul de știri
0