Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată câți moldoveni au avut de suferit în accidentul din Italia

© REUTERS / POLICE HANDOUTAccident pe șoseaua Siena - Florența
Accident pe șoseaua Siena - Florența - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat câți cetățeni moldoveni au avut de suferit în urma accidentului din Italia.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Doi cetățeni moldoveni au avut de suferit în urma accidentului rutier care a s-a produs miercuri seara în provincia italiană Siena, a declarat pentru Sputnik Moldova purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Chișinău Alexand Roitman.

"Printre cei care au avut de suferit sunt și doi cetățeni ai Republicii Moldova. Viața lor se află în afara oricărui pericol. Ei s-au ales cu traumatisme ușoare. Se află la spital. Reprezentanța noastră a făcut legătura cu rudele lor și cu autoritățile locale", a declarat Roitman.

​Accidentul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, pe șoseaua Siena – Florența, în apropierea orașului Badesse.

Ambasadorul rus în Italia, Alexandr Logunov, a confirmat că în urma impactului au avut de suferi 19 cetățeni ruși, printre care și o femeie care a decedat. În urma accidentului, în spital au fost internați 33 de oameni, iar alți trei au refuzat internarea.

El a mai spus că printre cei răniți sunt cetățeni ai Armeniei, Kazahstanului, Ucrainei, Bielarusului, Moldovei, Georgiei și României.

 

Fluxul de știri
0