Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A făcut asta pe timp de noapte: Fapta rușinoasă a unui bărbat din Capitală - Video

Abonare
A pătruns în timpul nopții în scara unui bloc din Capitală: Poliția l-a reținut după ce a săvârșit fapta sa rușinoasă.

CHIȘINĂU, 22 mai - Sputnik. Un bărbat de 40 de ani a fost reținuți de polițiștii sectorului Râșcani al Capitalei. Acesta este cercetat pentru că i-a furat bicicleta unui tânăr de 26 de ani.

Tânărul a alertat poliția în dimineața zilei de 25 aprilie. Acesta a declarat că i-a fost furată bicicleta, care se afla în hol, la etajul 8 al blocului în care locuiește. Oamenii legii au stabilit că hoțul a pătruns noaptea în scara blocului de pe bulevardul Moscovei, de unde a sustras bicicleta, cauzându-i persoanei respective un prejudiciu de 4 mii 500 de lei.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția spunând că a furat bicicleta din lipsa mijloacelor financiare și a vândut-o la un preț simbolic. Oamenii legii precizează că bărbatul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Polițiștii întreprind măsuri pentru a găsi bicicleta furată și a o întoarce proprietarului. Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Potrivit legii, făptașul riscă o amendă de până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0