Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Japoneza Yoshino, fata care știe să îmbine utilul cu plăcutul - (Galerie Foto 18+)

CC0 / Pixabay / wilkernet / Девушка в душе
Девушка в душе - Sputnik Moldova
Abonare
Japoneza Yoshino știe să îmbine utilul cu plăcutul, chiar dacă acest plăcut și util este la limita moralității și a decenței. Oricum, fanilor le-a plăcut enorm ceea ce face ea.

CHIȘINĂU, 22 mai - Sputnik. Shihomi Yoshino din Japonia, cunoscută pentru publicarea unor fotografii licențioase pe rețelele de socializare, a reușit să capteze atenția unei părți importante a publicului online printr-o postare neobișnuită, informează SoraNews24, citat de sputniknews.com.

În loc să-i atragă pe fani cu imagini provocatoare, i-a invitat să se uite la baia personală, unde îi așteaptă cu "pește" adevărat.

​Apoi a continuat să publice fotografii cu ea dezgolită, dar „înfrumusețată” cu pește uscat, aparent chiar folosind una dintre fotografii ca noua sa imagine de profil.

​Potrivit presei, Yoshino a spus că asta nu este doar un fel de publicitate pentru că, de fapt, ea "are o pasiune adevărată pentru pește și pescuit".

​Și în timp ce unii se întrebau cum miroase baia din cauza peștilor de acolo, Yoshino a explicat că nu este o problemă deoarece "ea a preparat bine pește în prealabil".

"Îndepărtați toți solzii și biții însângerați din jurul coloanei vertebrale, folosiți o periuță de dinți pentru a îndepărta toate bucățile inutile, apoi lăsați peștele într-un litru de apă cu 150 de grame de sare, două linguri de zahăr și niște ierburi (de această dată am folosit frunze de dafin și busuioc) înainte de a lăsa peste noapte pentru marinare", a menționat ea.

Fluxul de știri
0