Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile: Avertizarea meteorologilor

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben, valabilă până pe 29 mai. Cum va fi vremea în următoarele zile.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi o avertizare hidrologică, atenționând asupra creșterii în continuare a nivelului râului Nistru și posibilitatea ieșirii apei în luncă.

Specialiștii avertizează că, în legătură cu decizia Agenției Resurselor de Apă din Ucraina de a mări volumul deversării apei din Lacul de Acumulare Dnestrovsc (râul Nistru) până la 1100 m3/s, va crește în continuare nivelului apei față de nivelul din data 22 mai 2019, pe sectorul satul Naslavcea – orașul Dubăsari, cu 1.2 - 1.8 m.

Izolat, în locurile joase apa va ieși în luncă.

© Photo : SHSAlertă Hidrologică
Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile: Avertizarea meteorologilor - Sputnik Moldova
Alertă Hidrologică

Mâine vremea va fi în continuare caldă – valorile termice maxime vor atinge 25..27 de grade Celsius. Precipitații se vor înregistra doar în raioanele de nord ale țării.

Vineri însă ploile vor reveni în toată țara, importante cantitativ și însoțite de descărcări electrice. Acestea vor continua și sâmbătă, iar temperaturile vor fi în ușoară scădere.

În zilele următoare temperaturile vor crește din nou, chiar până la 30 de grade Celsius.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele zile
Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile: Avertizarea meteorologilor - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile
Fluxul de știri
0