Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția dă detalii: Cine este bărbatul ce a lovit fără motiv cu pumnul două femei – Video

CC0 / Pixabay / PublicDomainPictures / Pumn
Pumn - Sputnik Moldova
Abonare
Mergeau pe stradă fără ca să-și imagineze că în câteva clipe vor fi lovite cu bestialitate de un individ necunoscut. S-a întâmplat în Chișinău, ziua în amiaza mare. Poliția Capitalei oferă detalii pentru Sputnik.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Un caz care a șocat multă lume a avut loc acum câteva zile pe una din străzile orașului Chișinău. Agenția Sputnik Moldova a scris despre incidentul care a avut loc pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al Capitalei, când un bărbat a lovit din mers cu pumnii simultan două femei care-i veneau în întâmpinare.

Cazul a avut loc pe data de 14 mai, între ora 14:00 și 15:00. Din imaginile video plasate de un internaut astăzi, pe o rețea de socializare se vede clar cum un individ lovește cu putere două femei în timp ce acestea mergeau pe trotuar. În urma loviturilor primite, una dintre femei cade și își pierde cunoștința.

Sputnik Moldova a aflat mai multă informație despre acest caz ieșit din comun de la ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati. Aceasta a declarat pentru Sputnik că cele două victime s-au dovedit a fi o femeie de 81 de ani și alta de 36 de ani.

”Poliția a fost alertată chiar în ziua incidentului. La fața locului s-au deplasat polițiștii pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului”, a declarat Stati.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău a menționat că până la această oră oamenii legii nu au identificat încă individul care a lovit fără milă cele două femei.

”La moment poliția întreprinde toate măsurile pentru identificarea bărbatului care a comis agresiunea față de cele două femei”, susține Stati.

Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii urmează să transmită oamenilor legii raportul examenului medical.

”În funcție de gradul leziunilor primite, polițiștii se vor pronunța asupra vinovăției și pedepsei ce urmează să fie solicitată pentru acest individ”, a declarat Stati pentru Sputnik.

Fluxul de știri
0