Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tinerii din Moldova care își caută de lucru: O șansă ce nu trebuie ratată - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Abonare
Pe data de 30 mai, la Chișinău, se va desfășura Târgul locurilor de muncă pentru tineret. Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă vor putea negocia cu eventualul angajator salariul și condițiile de muncă.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Direcția generală ocuparea forței de muncă  municipiul Chișinău, invită la la târgul locurilor de muncă toate persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă și agenți economici care dispun de oferte de muncă.

Люди в городе - Sputnik Moldova
Societate
Persoanele care-și caută un loc de muncă nu trebuie să rateze această șansă

În cadrul târgului vor fi prezentate ofertele de muncă ale angajatorilor. Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă vor putea negocia cu eventualul angajator salariul și condițiile de muncă. Participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu.

Agenții economici care au locuri vacante sunt rugați să contacteze Direcția generală ocuparea forței de muncă municipiul Chișinău, pentru a anunța disponibilitatea de participare la eveniment și pentru a rezerva gratuit spațiul amenajat special în vederea prezentării ofertelor de muncă.

În perioada 30 mai - 7 iunie 2019, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza și Târgul on-line al locurilor de muncă, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”, care va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Fluxul de știri
0