Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

"Miss și Mister USM 2019" fac dezvăluiri din culise

© Sputnik / Miroslav RotariCepraga Marcel și Alexeenco Vladislava
Cepraga Marcel și Alexeenco Vladislava - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 16 mai s-a desfășurat concursul Miss și Mister USM 2019 la care au participat 13 concurenți (8 fete și 5 băieți). Câștigătoarea concursului a devenit studenta anului I la Facultatea de Drept Vladislava Alexeenco, iar titlul de Mister USM i-a revenit lui Marcel Cepraga, student în anul II la Facultatea Științe Economice.
"Miss și Mister USM 2019" fac dezvăluiri din spatele culiselor

Tinerii au concurat la cinci probe: prezentarea, proba de inteligență, defilarea în costume naționale, tema pentru acasă și defilarea în rochii de seară sau costume.

Vladislava Alexeenco spune că i-a reușit să impresioneze juriul la cea de a doua probă, adică proba de inteligență, care presupune improvizarea unui discurs de 3-4 minute, privind problemele actuale cu care se confruntă societatea. Totodată, tânăra a reușit să cucerească publicul cu o prestație fascinantă la proba tema pentru acasă, în care și-a etalat abilitățile deosebite în ritm de dans.

"Am avut o pregătire îndelungată, uneori chiar complicată. Am muncit foarte mult ca să obțin acest titlu", a relatat Miss USM.

La rândul său, Marcel Cepraga spune că acest titlu a fost unul neașteptat, dar foarte plăcut. Tânărul afirmă că experiența pe care a dobândit-o anterior la diverse concursuri, carisma și perseverența i-au ajutat să obțină acest rezultat frumos.

"Am fost desemnat Mister Bobocel în 2018 și am mai participat la multe concursuri umoristice. Scena îmi deschide noi orizonturi unde mă simt foarte liber, energic și confortabil. Cred că am cucerit juriul și publicul prin numărul de stand-up pe care l-am prezentat", a dezvăluit Marcel.

Câștigătorii s-au ales cu câte un voucher turistic în valoare de cinci mii de lei și abonament la o sală de sport din Capitală.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0