Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteorologii au actualizat prognoza: Vremea pentru următoarele două săptămâni

© AP Photo / Victoria JonesДождь
Дождь - Sputnik Moldova
Abonare
Cât mai țin ploile: iată ce au prognozat meteorologii moldoveni pentru următoarele șapte zile.

CHIȘINĂU, 21 – Sputnik. Vreme caldă și în continuare. Totodată, ploile vor conteni mâine, însă doar în centrul și sudul țării.

Temperaturile maxime vor înregistra miercuri valori de 24..26 de grade Celsius. Și temperaturile nocturne vor fi confortabile – între 13 și 15 grade.

Ploile revin însă la sfârșitul săptămânii. Vineri și sâmbătă vor cădea precipitații în toată țara – acestea ar putea fi importante cantitativ și însoțite de descărcări electrice.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele zile
Meteorologii au actualizat prognoza: Vremea pentru următoarele două săptămâni - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Instabilitatea atmosferică ar putea continua și în următoarele două săptămâni, potrivit meteorologilor români. Administrația română de Meteorologie a anunțat pentru perioada 20 mai - 2 iunie ploi în majoritatea regiunilor țării. Temperaturile vor fi în creștere ușoară.

Astfel, potrivit estimărilor ANM, până în data de 23 mai, media valorilor diurne în regiunea Moldovei va fi de 23-24 de grade, apoi va exista o scădere uşoară spre o medie de 22 de grade.

Din data de 25 mai, valorile maxime vor fi în creştere şi până în 29 mai, media regională se va situa în jurul a 25 de grade. Apoi, până la sfârşitul intervalului, tendinţa temperaturilor diurne va fi de scădere spre o medie de 23-24 de grade.

Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe aproape tot parcursul intervalului. Aversele vor fi mai însemnate cantitativ îndeosebi în zilele de 21 şi 24 mai.

Fluxul de știri
0