Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Cursa anuală de ciclism „Chișinău Criterium” - Video

Abonare
Peste câteva zile Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău se va transforma într-un mare velodrom.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Ediția a VI-a a celei mai mari curse de ciclism din Moldova „Chișinău Criterium” – 2019 va avea loc pe 25 și 26 mai, la Chișinău. Această cursă de proporții se desfășoară tradițional într-un format de cursă circulară pe străzile centrale ale Capitalei.

Să nu credeți că la competiția respectivă pot participa doar cicliștii profesioniști. „Chișinău Criterium” este o cursă captivantă pentru toți cei care doresc să-și încerce forțele în ciclism.

Pentru a participa la competiție nu este obligatoriu să fii sportiv cu experiență. Trebuie doar să te ții bine „în șa”, să ai bicicletă (de tip MTB sau ROAD), echipament de protecție și dorința de a străbate una dintre distanțele propuse de organizatori: 15 km by Naturalis MTB, 30 km by Tehnosoft MTB+ROAD, 60 km ROAD.

În afară de aceasta, programul sportiv pe două zile al acestui eveniment anual include „Kids Criterium Duathlon” - competiții la alergări și ciclism pentru micii campioni, precum și „Velo Fun by Skoda” – cursă distractivă pe o distanță de 15 km pentru toți doritorii, cu orice tip de bicicletă.

Dacă doriți să vă petreceți zilele de odihnă împreună cu cei care împărtășesc pasiunea față de acest sport, grăbiți-vă să vă înregistrați pentru participarea la „Chișinău Criterium” la un preț redus.

Iar pe toți cei care vor veni în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) pentru a-și susține rudele și prietenii îi așteaptă atmosfera unei grandioase sărbători sportive, o mare zonă expozițională cu mărfuri și atribute sportive, precum și cadouri, și surprize din partea partenerilor cursei „Chișinău Criterium”.

Vă amintim: cursa orășenească „Chișinău Criterium” este organizată în scopul promovării în țară a unui mod de viață sănătos și stabilirii contactelor amicale între amatorii și profesioniștii sportului . Competițiile pentru copii „Kids Criterium Duathlon” și cursa distractivă „Velo Fun by Skoda” se vor desfășura pe 25 mai, iar cursa „Chișinău Criterium” va avea loc pe 26 mai. Startul va fi dat în PMAN. Programul detaliat al activității poate fi accesat aici.

Apropo, pe 25 mai în PMAN se vor desfășura competițiile „Kids Duathlon 2019”. Startul este stabilit pentru ora 11.00. Participanții urmează să parcurgă următoarele distanțe:

  • Categoria 5 – 6 ani: alergare – 300 m, ciclism – 750 m;
  • Categoria 7 – 8 ani: alergare – 300 m, ciclism – 750 m;
  • Categoria 9 – 10 ani: alergare – 600 m, ciclism – 1200 m, alergare 450 m;
  • Categoria 11 – 13 ani: alergare – 1200 m, ciclism – 2400 m, alergare 750 m.

Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova este partener informațional internațional al cursei „Chisinau Criterium 2019” 

Mai multe informații despre viitoarea cursă anuală de ciclism găsiți pe site-ul oficial criterium.md

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

 

Fluxul de știri
0