Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

"Spitalul de suflete" – noul roman lansat de scriitoarea Diana Farca

© Sputnik / Виктор ИовваDiana Farca
Diana Farca - Sputnik Moldova
Abonare
Tânăra scriitoare din România Diana Farca a revenit la Chișinău pentru a aduce mai aproape de publicul de aici cel de-al doilea roman al său – "Spitalul de suflete".
"Spitalul de suflete" – noul roman lansat de scriitoarea Diana Farca

În data de 18 mai, în cadrul evenimentului Ziua Internațională a Muzeelor, îndrăgita scriitoare Diana Farca a lansat cel de-al doilea roman al ei – "Spitalul de suflete".

Evenimentul de lansare s-a desfășurat în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală. Vizitatorii au avut parte de momente artistice deosebite: au ascultat fragmente din carte, au savurat un vin de calitate și au fost delectați cu muzică vie.

"Ai senzația că localurile de lansare le alegi tu, dar, de fapt, ele te aleg pe tine", a spus scriitoarea.

În noul său roman scriitoarea dezvoltă o temă deja abordată de mulți antecesori: spitalul de psihiatrie. Înainte de a crea această carte, Diana Farca a citit multă ficțiune și cărți de specialitate despre depresie, dependențe afective sau de substanțe, reușind să creeze trei personaje principale ale romanului.

Primul său roman - "La limită", lansat de asemenea la Chișinău, s-a bucurat de un succes deosebit în rândurile cititorilor.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0