Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Natalia Shaufert revine cu o nouă producție: Comedia care te va face să râzi cu poftă

© Sputnik / OsmatescoNatalia Shaufert
Natalia Shaufert - Sputnik Moldova
Abonare
A venit din America, acolo unde este stabilită cu traiul pentru a filma în Moldova o comedie cinematografică intitulată "Mama natură". Vorbim despre cunoscuta regizoare moldoveancă Natalia Shaufert care-și propune să cucerească publicul cu cea de-a treia producție din palmares.
Natalia Shaufert revine cu o nouă producție: Comedia care te va face să râzi cu poftă

Regizoarea Natalia Shaufert este tânăra speranță a filmului moldovenesc. În 2013 a obținut premiul la categoria cel mai bun regizor pentru producția "ANA" în cadrul Festivalului Internațional de film "Gulf" din Dubai. Anul precedent, regizoarea a lansat filmul de lung metraj "Resentiment", care a avut un ecou puternic în rândul celor care l-au vizionat.

Și dacă producțiile realizate anterior erau filme dramatice, de această dată regizoarea a hotărât să delecteze publicul cu o comedie de scurt metraj. La filmarea peliculei care a durat șase zile au participat patru actori renumiți din Republica Moldova. Natalia Shaufert a dezvăluit mai multe amănunte despre subiectul filmului.

"Un cuplu de vegani stabiliți peste hotare au venit pentru prima dată în ospeție la moșii săi din Moldova. Gazdele au pregătit bucate tradiționale cum este primit la moldoveni, însă mai târziu au înțeles că oaspeții nu mănâncă decât salată", a povestit regizoarea.

Mai întâi de toate, Natalia Shaufert își propune să prezinte noua sa producție la diverse festivaluri internaționale. În Moldova, filmul ar putea fi proiectat peste 2-3 ani.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0