Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prinși în flagrant: Iată ce au făcut trei bărbați din Ștefan Vodă - Foto

© Facebook / Poliția de Frontieră Poliția de Frontieră
Poliția de Frontieră  - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de Frontieră i-au prins în flagrant pe trei bărbați din satul Olănești, Ștefan Vodă - iată ce făceau aceștia

CHIȘINĂU, 17 mai - Sputnik. Trei bărbați din satul Olănești, raionul Ștefan Vodă, au fost documentați pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și pescuit ilegal în perioada de prohibiție.

În dimineața zilei de astăzi, 17 mai, la ora 03.00, polițiștii de Frontieră din Olănești au suprins pe malul râului Nistru trei bărbați care pescuiau. La cererea poliţiştilor de frontieră de a prezenta actele ce le-ar permite practicarea pescuitului, aceştia au declarat că nu deţin niciun fel de autorizaţie.

Рыбалка - Sputnik Moldova
Pescuitul interzis: Perioadele şi zonele de prohibiţie în 2019

Mai mult decât atât, ei pescuiau pe timp de noapte cu ajutorul unui cerc și a mai multor plase. Până a fi prinși, bărbații au reuşit să prindă 15 kilograme de pește, de diferite specii.

Începând cu 15 aprilie, în Moldova este interzis pescuitul sportiv, amator şi de agrement pentru toate speciile de hidrobionţi în bazinele acvatice piscicole naturale. În fluviul Nistru, în sectoarele de la barajul Centralei Hidroelectrice Dubăsari până la satul Palanca (km 28) şi în braţul Turunciuc, măsura respectivă este impusă pe durata a 62 de zile consecutiv.

Fluxul de știri
0