Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: Operațiune CNA chiar de dimineață – cine a fost reținut

© AFP 2024 / SANDOR GEMESIМужчина в наручниках
Мужчина в наручниках - Sputnik Moldova
Abonare
Flagrantul a fost organizat astăzi de ofițerii CNA și procurorii anticorupție. Bănuitul mai figurează și în altă cauză penală pentru trafic de influență

CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. Șeful Uniunii Conducătorilor Auto, Filiala Cimișlia, a fost reținut în flagrant în momentul primirii sumei de 1800 de euro, pretinsă pentru a ajuta două persoane să obțină permisul de conducere.

Permis de conducere - Sputnik Moldova
Societate
Asta-i bună: Iată la ce preț poți să cumperi permisul de conducere în Moldova

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul susținea că ar avea influență asupra angajaților Secției Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Hâncești şi că-i poate determina pe aceştia să-i favorizeze pe cei doi soți la susținerea cu succes a examenelor de calificare auto. Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă.

În dimineața zilei de vineri, bărbatul a fost reţinut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, pe un termen de 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau o amendă de până la 10 000 de unități convenționale.

Bănuitul figurează și în altă cauză penală pentru trafic de influență, inițiată la sfârșitul lunii aprilie.

Fluxul de știri
0