Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sofia Rotaru ar putea susține un recital în raionul Călărași: Află cu ce ocazie

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaInterpreta Sofia Rotaru
Interpreta Sofia Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, intenționează să o invite pe Artista Poporului la festivalul căpșunilor.

CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. Vară, soare, căpșune și melodii îndrăgite interpretate de artista poporului din URSS Sofia Rotaru. Probabil, cam așa s-ar putea desfășura în acest an festivalul căpșunelor organizat în satul de baștină al președintelui țării, Igor Dodon.

Николай Басков фотографируется с поклонниками в Оргееве - Sputnik Moldova
Societate
Dezvăluiri picante: Bascov povestește cum se distra la saună cu Sofia Rotaru

Acesta a spus în cadrul unei emisiuni la un post privat TV: „S-ar putea să sosească Sofia Rotaru. Noi oricum vom organiza la Sadova sărbătoarea căpșunilor. Aceasta a devenit deja o tradiție a satului. Toți așteaptă cu nerăbdare, tot întreabă. Cel mai probabil, festivalul se va desfășura pe 16 iunie. Însă aceasta nu este cea mai importantă problemă la ora actuală. Cea mai importantă problemă este să vedem ce facem cu Parlamentul”.

Potrivit lui Dodon, ar fi bine ca fiecare sat să aibă o sărbătoare tematică proprie care ar promova și ar consolida economia regională, iar în cele din urmă ar avea de câștigat întreaga țară.

În anul trecut, la festivalul căpșunilor de la Sadova au sosit câteva zeci de mii de persoane.

Oaspetele de onoare al sărbătorii a fost interpretul din Rusia Filip Kirkorov, care în aceeași zi s-a învrednicit de titlul de artist al poporului din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0