Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident macabru la Autogara Centru din Chișinău, o femeie – strivită de autobuz

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie a murit după ce a fost călcată de un autocar de pe cursa Chișinău – București chiar în Autogara Centru din Capitală. Oamenii legii spun că victima are în jur de 50-60 de ani, iar identitatea ei urmează să fie stabilită.

CHIȘINĂU, 16 mai – Sputnik. O femeie a murit după ce a fost călcată de un autobuz de pe cursa Chișinău – București. Accidentul a avut loc noaptea trecută, chiar în curtea Autogării Centru din Chișinău.

© Photo : Facebook / ГБМ Город без маршруток! / Vasea Mw‎Femeie strivită de un autocar pe teritoriul garii centrale din Chișinău
Accident macabru la Autogara Centru din Chișinău, o femeie – strivită de autobuz - Sputnik Moldova
Femeie strivită de un autocar pe teritoriul garii centrale din Chișinău

Tragedia s-a produs în timp ce șoferul a vrut să scoată autocarul pe peron. În autobuz nu se aflau oameni. Șoferul le-a declarat polițiștilor că nu a observat femeia.

Potrivit martorilor, victima ar fi adormit sub autocar. Oamenii legii spun că identitatea acesteia urmează să fie stabilită.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Reporterii Sputnik Moldova au încercat să afle mai multe detalii pe acest caz de la serviciul de presă al Direcției de Poliție al Municipiului Chișinău, dar responsabilii de acolo nu au răspuns la telefon.

Fluxul de știri
0