Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Valeriu Ghileţchi, distins cu premiul pentru Apărarea Familiei 2019

© Sputnik / Miroslav RotariValeriu Ghilețchi
Valeriu Ghilețchi - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul vicepreşedinte al Parlamentului, Valeriu Ghileţchi, a fost distins cu premiul Coaliției Creștine din Norvegia (KKN) pentru Apărarea Familiei în anul 2019.
Valeriu Ghileţchi, decernat cu premiul pentru Apărarea Familiei 2019

În cadrul unei ceremonii, care a avut loc recent, în Parlamentul României, Coaliția Creștină Mondială i-a decernat ex-deputatului moldovean, Valeriu Ghilețchi, premiul pentru Apărarea Familiei 2019.

Valeriu Ghilețchi a fost distins cu acest premiu pentru contribuția pe care a avut-o de-a lungul activității sale în lupta pentru valorile morale și apărarea familiei.

"Sunt onorat pentru că am fost desemnat câștigătorul acestui premiu. Pe de altă parte, recunosc că a fost o surpriză neașteptată. În toată activitatea nu-ți propui să faci lucruri pentru a obține premii, dar le faci pentru că sunt necesare. Totuși, trebuie să recunosc că acest lucru mă încurajează. Nu este simplu să promovezi valorile familiale în vremurile noastre, având în vedere tendințele ultra liberale și ultra progresiste pe care le vedem în jurul nostru", a relatat Valeriu Ghilețchi în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova.

Anual, pe 15 mai este marcată Ziua Internațională a Familiei. În acest context, fostul vicepreședinte  al Parlamentului a adresat și un mesaj de felicitare către toți radio ascultătorii postului de radio Sputnik Moldova cu această sărbătoare.

Anul 2019, în Republica Moldova, a fost declarat prin decret prezidențial drept Anul Familiei.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0