Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Imagini video cu aterizarea avionului care a luat foc pe Șeremetievo

© Photo : Следственный комитет РФ / Accesați arhiva multimediaTragedia de pe aeroportul Șeremetievo
Tragedia de pe aeroportul Șeremetievo - Sputnik Moldova
Abonare
Canalul TV rusesc NTV a publicat un video cu noi imagini care arată aterizarea de urgență a avionului Sukhoi SuperJet 100 la Aeroportul Sheremetievo din Moscova, accident aviatic soldat cu moartea a 41 de persoane.

CHIȘINĂU, 15 mai – Sputnik. Un nou video cu aterizarea de urgenţă a avionului Sukhoi SuperJet 100 (SSJ100) Aeroflot la Aeroportul internaţional Sheremetievo din Moscova, pe 5 mai, a fost publicat de postul rusesc de televiziune NTV.

Pe înregistrarea video se vede că SSJ100 atinge pista de mai multe ori înainte de a lua foc, iar pasagerii părăsesc aeronava folosind toboganele de urgenţă.

Pe 5 mai, un avion Aeroflot Superjet 100, cu ruta Moscova-Murmansk, cu 78 de persoane la bord, printre care cinci membri ai echipajului, s-a întors la aeroportul Sheremetievo la 28 de minute după decolare. A efectuat o aterizare de urgență la ora locală 18:32.

Ситуация в аэропорту Шереметьево - Sputnik Moldova
Rusia
Secunde până la tragedie: Video din interiorul avionului care a ars pe Șeremetievo

Aeronava nu a reușit să aterizeze la cea de-a doua încercare din cauza vremii nefavorabile, aparatele de aterizare s-au defectat, iar motoarele au luat foc. Potrivit Comitetului de Investigații al Rusiei, 40 de pasageri și un membru al echipajului au fost uciși în incendiu, 33 de pasageri și patru membri ai echipajului au supraviețuit.

Comitetul de investigații are în vedere mai multe ipoteze, inclusiv calificarea inadecvată a piloților, a controlorilor de trafic aerian și a persoanelor responsabile pentru inspecția tehnică a aeronavei, precum și disfuncționalitatea tehnică a aeronavei și condițiile meteorologice nefavorabile.

Fluxul de știri
0