Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov a dezvăluit subiectele discutate cu Pompeo - detalii

© Sputnik / Екатерина Лызлова / Accesați arhiva multimediaВстреча главы МИД РФ С. Лаврова с госсекретарем США М. Помпео
Встреча главы МИД РФ С. Лаврова с госсекретарем США М. Помпео - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a dezvăluit subiectele pe care le-a discutat la Soci cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, a declarat că a discutat cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, relațiile bilaterale dintre cele două țări, dar și situația din Siria, Venezuela și acordul nuclear.

"Iar astăzi, în continuarea acelui dialog (negocierile lui Lavrov și Pompeo în Finlanda n.r.), am discutat starea relațiilor bilaterale și am făcut un schimb de opinii în legătură cu cele mai actuale probleme internaționale și regionale. Mai întâi de toate, despre situația din Venezuela, Peninsula Coreeană, Siria și în ansamblu regiunea Orientul Apropiat și Nordul Africii, Ucraina, Afganistan și situația creată în jurul Planului Comun De Acțiune Cuprinzător Și Măsuri Restrictive, a declarat Lavrov la conferința de presă.

Potrivit oficialului rus, discuția lui cu Pompeo a fost ”una sinceră și utilă”.

Fluxul de știri
0