Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția: Unde a fost găsit băiatul dispărut acum trei zile

© Sputnik / Miroslav RotariДорога
Дорога  - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a anunțat cu puțin timp în urmă că l-a găsit pe adolescentul din satul Costești, dispărut acum trei zile de acasă.

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. Băiatul de 17 ani din satul Costești, dat dispărut pe 11 mai, a fost găsit marți, la ora 00.55, de un echipaj de patrulare. Tânărul se deplasa pe marginea drumului la intrare în or. Cimișlia.

Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Detalii importante despre tânăra dispărută de acasă acum două zile, în Capitală

Potrivit Poliției, minorul nu prezintă semne că ar fi fost victima unei infracțiuni. La moment i se acordă consiliere psihologică.

Amintim că oamenii legii au solicitat ieri ajutorul în vederea depistării unui minor care a plecat de acasă din satul Costești, raionul Ialoveni.

Poliția din Ialoveni a fost sesizată pe 11 mai de un locuitor al satului Costești pe faptul dispariției fiului său de 17 ani.

Rudele băiatului le-au comunicat polițiștilor că acesta a plecat de acasă pe 10 mai, în vizită la sora sa, în mun. Chișinău, informație care nu s-a adeverit. Ulterior, în aceeași zi, a plecat la un prieten în raionul Dondușeni, iar pe data de 11 mai s-a întors, fiind pasager al rutei Dondușeni Chișinău (fapt confirmat de șoferul mijlocului de transport).

Fluxul de știri
0