Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit tânăra de 16 ani care a fost violată de un grup de indivizi

© Sputnik / Варвара Гертье / Trecere la banca de fotografiiPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Tânăra care a fost violată de un grup de indivizi și aruncată de la etajul șapte a murit la spital.

CHIȘINĂU, 14 mai - Sputnik. Fata de 16 ani care a fost violată de un grup de indivizi, după care, aruncată de la etajul 7, a decedat. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de catre ofițerul de presă al Spitalului de Urgenta, Cristina Gorea.

Procuratura a anunţat recent reţinerea a patru tineri care, împreună cu alţi doi complici dați în căutare, ar fi violat două fete, una dintre care este minoră. Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai, într-un apartament din centul Capitalei.

Detalii cutremurătoare

După o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care este minoră de 16 ani. Prin constrângere fizică şi psihică, indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul

Bănuiţii au vârstele cuprinse între 20 şi 26 de ani, patru dintre ei fiind reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. De menţionat că unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu, aplicată pentru o  infracţiune de tâlhărie comisă acum două luni.

Iniţial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator şi plasându-l în arest la domiciliu.

Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore. Procurorii au contestat încheierea magistraţilor de revocare în privinţa acestuia a măsurii de reprimare şi anunţă că vor solicita  mandate de arestare pentru toţi cei şase indivizi.  

Procuratura şi Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor pentru ai putea găsi și pe ceilalți doi agresori. În cazul în care recunoașteți persoanele din iamigine sau cunoașteți informații despre locul în care se află aceștia, anunțați imediat Poliția la numerele de telefon: (022) 27-22-57 sau 0-799-52-423. Pentru cele comise, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.

Fluxul de știri
0