Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mihai Constantinescu: Al doilea stop cardio-respirator - A intrat în comă

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț s-a înrăutățit, după ce aseară a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București.

BUCUREȘTI, 14 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Cunoscutul și iubitul cântăreț român Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, se zbate între viață și moarte.

Aseară acesta a fost adus la Spitalul de Urgență Floreasca din București, după ce a suferit un stop cardio respirator acasă, fiind găsit la 10 minute după ce a făcut criza.

Medicii au reușit să îl resusciteze și, potrivit unor surse, starea sa era stabilă.

În cursul zilei de astăzi, artistul a făcut al doilea stop cardio-respirator. Potrivit informațiilor de ultimă oră, artistul este în comă.

Cântărețul Adrian Daminescu a făcut un apel pe pagina sa de Facebook, îndemnându-i pe toți colegii de breaslă să se roage pentru sănătatea lui Mihai Constantinescu.

În urmă cu două luni, Mihai Constantinescu și-a anulat toate concertele pe care trebuia să le susțină, din pricina stării de sănătate care nu era deloc una bună.

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă, informează realitatea.net

În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Artistul suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

De altfel, în urmă cu doi ani, artistul a fost operat pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Mihai Constantinescu s-a născut în data de 4 ianuarie 1946, la București.

Fluxul de știri
0