Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Expert: Nu vom avea alegeri anticipate, partidul de guvernământ pregătește o surpriză

© Sputnik / OsmatescoAlexandru Cuznețov
Alexandru Cuznețov  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Expertul în drept Alexandru Cuznețov a afirmat în studioul radio Sputnik Moldova că în timpul apropiat am putea avea surprize pe scena politică - criza politică și instituțională va fi deblocată.
Expert: Alegeri anticipate nu vor fi, partidul de guvernământ pregătește o găselniță

”Da, avem un nou Parlament, noi persoane în politică, dar, de fapt, avem o conducere veche. Guvernul își continuă agenda, bine mersi. Suntem în luna mai, adică la un semestru din anul bugetar 2019, dar fracțiunile parlamentare, deputații dau semnale de iresponsabilitate și, în plus, mai și sunt remunerați de stat”.

Expertul mai spune că deocamdată partidul de guvernământ nu și-a afirmat poziția.

„S-ar putea ca în perioada ce va urma, adică până la sfârșitul lunii mai, să avem surprize politice interesante. Va fi găsită o formulă de guvernare, poate una provizorie pentru a evita alegerile parlamentare anticipate. Ele nu vor avea loc, acest subiect este doar o sperietoare cu care politicienii operează în spațiul public”, a mai punctat Alexandru Cuznețov.

Deși s-a scurs aproape patru luni  de la scrutin și aproape trei luni de la convocarea ședinței de constituire a Parlamentului de legislatura a X-a, deocamdată nu este clar dacă Moldova va avea un Guvern sau în țară vor fi declanșate alegeri parlamentare anticipate.

Autor: Eduard Maciac

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0