Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon l-a sunat pe Zelenski: Iată ce au convenit să facă în curând

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон наградил государственными наградами
Президент Молдовы Игорь Додон наградил государственными наградами - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Dodon a avut o discuție telefonică cu președintele ales al Ucrainei, Vladimir Zelenski - Iată ce au convenit să facă.

CHIȘINĂU, 14 mai - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o discuție telefonică cu președintele ales al Ucrainei, Vladimir Zelenski. Igor Dodon l-a felicitat cu prilejul victoriei obținute în cursa prezidențială și i-a urat succes. Cei doi au făcut un schimb de opinii cu privire la relațiile bilaterale dintre Republica Moldova și Ucraina în diverse domenii de interes reciproc.

Totodată, Dodon și Zelenski au convenit asupra organizării unei întrevederi bilaterale.

”Am convenit asupra organizării unei întrevederi bilaterale în cadrul căreia să discutăm cele mai actuale probleme”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

 
În cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina, candidatul la funcția de președinte al țării Vladimir Zelenski a acumulat 73,22% din voturi, aproape de trei ori mai mult decât contracandidatul său Petro Poroșenko.
Fluxul de știri
0