Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă teribilă la Soroca: Femeie, omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit

© Fotolia / Viacheslav LakobchukМужчина с ножом
Мужчина с ножом - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au reținut un suspect în cazul femeii omorâte în raionul Soroca

 

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. Un tânăr de 21 de ani din satul Mălcăuți, raionul Soroca, este suspectat de omorul unei femei în vârstă de 77 de ani din aceeași localitate. Acesta a fost reținut de Poliție.

omor - Sputnik Moldova
Societate
La Nisporeni: Iată ce i-a făcut un minor de 12 ani unui bărbat de 59 de ani

În cadrul investigațiilor operative, polițiștii din Soroca au stabilit că tânărul se adăpostise într-o casă părăsită, în apropiere de locuința victimei, iar în noaptea de 8 spre 9 mai a pătruns în casa bătrânei, prin forțarea geamului, după care i-a legat mâinile, cerându-i bani.

La un moment dat, femeia a reușit să iasă afară să strige după ajutor, dar suspectul a ajuns-o din urmă și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În urma leziunilor căpătate, femeia a decedat.

Inclusiv datorită implicării active a cetățenilor, pe 13 mai suspectul a fost reținut. În casa în care se adăpostea, polițiștii au depistat mănuși, o funie și bunuri ce ar demonstra implicarea acestuia la săvârșirea crimei.

Suspectul este reținut pentru 72 de ore. Ulterior, procurorii urmează să înainteze demers privind arestarea acestuia.

Bărbatul risca de la 15 până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Fluxul de știri
0