Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme cu surprize în zilele următoare: Prognoza meteo pentru două săptămâni

© Sputnik / Alexey Kudenko / Accesați arhiva multimediaДевушки фотографируются на Никольской улице в Москве
Девушки фотографируются на Никольской улице в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea vine cu o surpriză de proporții săptămâna aceasta – iată ce au prognozat meteorologii.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Vremea continua să se încălzească simțitor în zilele următoare, astfel că spre sfârșitul săptămânii vom avea temperaturi maxime de 25..27 de grade Celsius.

Marți, valorile termice maxime vor atinge 23..25 de grade. Vor fi în creștere și temperaturile nocturne, până la 12..14 grade.

În zilele următoare va fi și mai cald, iar vineri s-ar putea înregistra chiar 27 de grade Celsius.

© Photo : SHSPrognoza Meteo pentru următoarele zile
Vreme cu surprize în zilele următoare: Prognoza meteo pentru două săptămâni - Sputnik Moldova
Prognoza Meteo pentru următoarele zile

Șanse de ploaie există mâine, dar și în zilele următoare, doar în nordul țării. În restul țării, cerul va fi variabil, fără precipitații. Abia sâmbătă ar putea să plouă pe arii extinse.

Și meteorologii din România au anunțat o încălzire a vremii. Potrivit Administrației de Meteorologie din țara vecină, în următoarele două săptămâni vremea se încălzește simțitor în toată țara.

Pe tot parcursul intervalului 13-27 mai, valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative și, astfel, media regională a acestora va fi de 22...24 de grade. Minimele termice vor avea tendința de creștere ușoară în prima săptămână, apoi, până la sfârșitul intervalului, variațiile vor fi nesemnificative, iar media regională va fi de 10...12 grade. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi îndeosebi în prima săptămână, iar cantități de apă mai însemnate vor fi posibile în intervalul 16-19 mai.

Fluxul de știri
0