Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premieră pentru Moldova: Prima conferință de Influencer Marketing - Detalii

© Sputnik / Rodion ProcaTelefon mobil
Telefon mobil - Sputnik Moldova
Abonare
La Chișinău se va desfășura pentru prima dată conferința de Influencer Marketing.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. În cadrul evenimentului, în fața publicului, vor veni speakeri cunoscuți din România, dar și din Moldova. Printre aceștia se numără vloggerul român Mircea Bravo și vloggerul din țara noastră Valeriu Rașcu.

În cadrul evenimentului, oameni din domeniul marketing-ului, micii întreprinzători, CEO’s, dar si vloggeri, bloggeri deopotriva vor învăța cum să implementeze strategii de Influencer Marketing. 

”Piața de influencer marketing este în continuă creștere, ne-am gândit că ar fi un moment oportun să familiarizăm specialiștii din Moldova cu acest instrument. Iar o conferință cu specialiști în domeniu din afară este o ocazie mai mult decât potrivită. Dacă cei din afară își pot tripla vânzările cu ajutorul a Influencer Marketing, noi de ce nu am putea?!”, au delcarat organizatorii evenimentului.

În sală vor fi prezenți brand manageri, manageri în comunicare, antreprenori, specialiști în PR și comunicare, freelanceri, bloggeri și vloggeri.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Crop top & cold days 🐣🌻

Публикация от Maria Bagrin (@mariabagrin)

”In cei aproape 3 ani, de când activez în România, cel mai mare lucru pe care l-am făcut a fost să mergem înaintea influencerilor: Să pornim de la un concept, să identificăm problema bussinesului clienților noștri de la care am putea porni cu o idee. Din păcate problema cu numărul de urmăritori e încă la activ. Cu asta ne-am confruntat și în Moldova atunci când clientul îți cere direct pe față un video sau o postare cu influencerul X neavând nici cea mai vaga idee despre ce ar trebui sa-i livreze acesta. Ne-am propus ca în cadrul primei conferințe de Influencer Marketing din Moldova să dăm cărțile pe față și să spunem de la ce trebuie să pornească campaniile cu influenceri pentru a livra rezultate și un conținut bun”, a declarat unul din speakerii evenimentului, Maria Bagrin.

Evenimentul se va desfășura la Tekwill Hub.

Fluxul de știri
0