Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șor: Mă închin în fața celor datorită cărora avem pace și un cer senin deasupra capului

© Photo : Facebook / Partidul ȘOR9 mai Partidul Șor
9 mai Partidul Șor - Sputnik Moldova
Abonare
Evenenimentele dedicate ”Zilei Victoriei” au început de la primele ore ale dimineții în fața Partidului Politic ȘOR.

CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Evenimentele dedicate ”Zilei Victoriei” au început de la primele ore ale dimineții. Partidul Politic ȘOR a organizat un concert în fața sediului formațiunii. Oamenii au venit să marcheze această zi cu fotografii ale persoanelor dragi care au sfârșit pe câmpul de luptă.

Reprezentanții partidului au venit și cu un mesaj dedicat zilei de 9 mai. 

”Această zi să fie amintirea eternă a eroilor căzuţi şi onoarea veteranilor vii. Fie ca anii negri de război să nu se mai repete niciodată pe pământul nostru.

Ne dorim ca în Moldova și pe toată planeta să fie pace!”, este scris într-o postare pe Facebook. 

În cadrul acestui miting comemorativ, președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a vorbit în fața celor prezenți.  

"Vreau să le spun astăzi mulțumesc mult și să mă închin tuturor celor datorită cărora astăzi avem pace și un cer senin deasupra capului. Buneii noștri, bunicile noastre au făcut totul ca noi astăzi să trăim fără fascism, ca noi să trăim, să trăim în pace. Aceasta este o zi mare, o zi mare pe care o vom ține minte întotdeauna. Și o vom marca întotdeauna pentru că este Ziua Victoriei. Spre marele nostru regret, noi astăzi ne amintim de cei care nu mai sunt alături de noi, eroii, oamenii datorită cărora noi suntem astăzi aici. Noi îi vom respecta întotdeauna", a spus el.

"Sarcina noastră este ca noi să învingem astfel ca întreaga țara să trăiască decent și bine. Și eu să promit că împreună vom face acest lucru", a mai spus liderul Partidului Șor.

După concertul din fața Partidului ȘOR, deputații fracțiunii parlamentare a partidului, în frunte cu Ilan Șor, alături de reprezentanții și susținătorii acestei formașiuni au pornit în marș, de la intersecția străzilor Ismail și Kogălniceanu spre Complexul Memorial Eternitate, unde vor depune jerbe de flori în memoria marilor apărători ai neamului.

Fluxul de știri
0