Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Restricții de circulație în centrul Capitalei: Aceste străzi ar trebui evitate astăzi

© Sputnik / Miroslav RotariВ Молдове сегодня отмечают День Победы
В Молдове сегодня отмечают День Победы  - Sputnik Moldova
Abonare
În contextul evenimentelor care vor avea loc pe 9 mai în Capitală, circulaţia pe mai multe străzi din centrul Capitalei va fi restricţionată.

CHIŞINĂU, 9 mai – Sputnik. Astăzi, în Chişinău, dar şi în întreaga ţară, se vor desfăşura mai multe acţiuni dedicate Zilei Victoriei. În acest context, Poliția va spori măsurile de asigurare a ordinii publice și supraveghere a circulației rutiere.

În vederea asigurării bunei desfășurări a manifestațiilor şi pentru a evita blocajele de trafic,  Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii să opteze pentru mijloacele de transport în comun, iar cei care se vor deplasa cu transportul personal sunt rugați să se conformeze cerințelor Poliției.

Полиция  - Sputnik Moldova
Chișinăuienii, somați de Poliție să nu iasă înarmați în centrul Capitalei

IGP menționează, că pe timpul manifestațiilor, în Capitală va fi restricționată deplasarea transportului public cât și a celui privat, cu rediționarei acestuia pe alte străzi adiacente.

Pe parcursul desfășurării manifestațiilor circulația va fi sistată parțial în Piața Marii Adunări Naționale, adică pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt între străzile A. Pușkin și B. Bodoni.

De asemenea, circulația va fi temporar restricționată: pe strada Ismail, între intersecția cu bulevardul Ștefan cel Mare și drumul cu sens giratoriu de la intersecția străzilor Pan Halippa, Gheorghe Asachi și șoseaua Hâncești.

  • De la ora 9:30 și până la 10:30 circulația va fi sistată în perimetru bulevardul Ștefan cel Mare și sfânt – Bănulescu Bodoni – Mateevici – Alecsandri – drumul cu sens giratoriu de la intersecția străzilor Pan Halippa, Gheorghe Asachi și șoseaua Hâncești.
  • De la ora 7:00 până la 10:00 circulația va fi sistată pe strada Mihail Kogălniceanu în perimetru străzilor Armenească și Ismail.
  • Tot de la ora 7:00 până la 10:00 circulația va fi sistată și pe strada Tighina, în perimetru străzilor București – Kogălniceanu.
  • Și tot de la ora 7:00 până la 10:00, circulația va fi sistată pe strada Lev Tolstoi între intersecțiile cu străzile Ismail și București.
Fluxul de știri
0