Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nimeni nu va scăpa: INP a venit astăzi cu un avertisment

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectorii de patrulare vor fi prezenți în număr mare pe drumurile din țară în zilele de odihnă.

CHIȘINĂU, 9 mai – Sputnik. Conducătorii auto trebuie să fie deosebit de atenți în aceste zile. Ofițerii de patrulare vor activa în minivacanța de 9 mai în regim sporit în toată țara pentru ca cetățenii să-și petreacă zilele de odihnă în liniște și siguranță.

Полиция  - Sputnik Moldova
Chișinăuienii, somați de Poliție să nu iasă înarmați în centrul Capitalei

INP avertizează, pentru a câta oară, că viteza și alcoolul cauzează cele mai multe accidente rutiere şi agravează consecințele acestora. Astfel, Poliția va acționa pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză și starea de ebrietate la volan.

Inspectorii INP vor folosi aparatele disponibile, întru depistarea șoferilor care comit aceste încălcări în mod conștient și vor aplica toate măsurile legale.

Anterior, Poliția a anunțat va spori măsurile de asigurare a ordinii publice și supraveghere a circulației rutiere în Capitală și în întreaga țară, în contextul evenimentelor care au loc joi, 9 mai.

Fluxul de știri
0