Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moartea lui Keith Flint: Noi detalii în cazul decesului solistului „The Prodigy”

© Sputnik / Евгений Филиппов / Accesați arhiva multimediaKeith Flint
Keith Flint - Sputnik Moldova
Abonare
Ancheta a dezvăluit noi detalii în cazul decesului solistului trupei The Prodigy, Keith Flint, însă circumstanțele morții rămân neelucidate până la capăt.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Ancheta nu a stabilit deocamdată circumstanțele exacte ale morții solistului The Prodigy, Keith Flint, însă a descoperit în sângele acestuia alcool, droguri și medicamente, potrivit unui raport medico-legal făcut la Essex.

“În urma autopsiei, în organismul acestuia au fost descoperite cantități semnificative de cocaină, alcool și codeină”, a declarat medicul legist din Essex Caroline Beasley-Murray.

Concertul trupei The Prodigy la festivalul Roskilde din Danemarca - Sputnik Moldova
Imagini memorabile din scenă cu Keith Flint, solistul trupei „The Prodigy”

Medicul presupune că moartea lui Flint a survenit în urma unui suicid, însă a subliniat că materialele existente nu sunt suficiente deocamdată pentru conformarea acestei ipoteze.

“Nu există suficiente și dovezi care ar demonstra că moartea a fost accidentală sau a fost un suicid. Intenționez să las un verdict deschis. Nu vom afla niciodată cu exactitate ce s-a întâmplat în mintea lui în acea zi. Anume din aceste motive voi lăsa un verdict deschis”, a spus ea.

Persoane apropiate lui Flint și administratorul trupei nu s-au prezentat la audieri.

Reamintim că, la începutul lunii martie, Keith Flint, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Essex. Fondatorul și membrul trupei Prodigy, Liam Howlett, a scris pe Instagram că muzicantul și-a pus capăt zilelor.

Fluxul de știri
0