Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concert grandios de Ziua Victoriei, în principala piață a Capitalei

© Sputnik / Yana ZaharovaКонцерт в День Победы на центральной площади Кишинева
Концерт в День Победы на центральной площади Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Împlinirea a 74 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei este sărbătorită în inima capitalei țării.

CHIȘINĂU, 9 mai – Sputnik. Un concert festiv de amploare are loc în seara zilei de joi în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, în cinstea aniversării a 74-a de la  Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Concertul este organizat sub egida președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

La eveniment  participă interpreții din Moldova Nelly Ciobanu, Olia Tira, Natalia Gordienco, formațiile „DoReDos” și „SunStroke Project”, care vor interpreta împreună cu orchestra prezidențială melodii ale anilor de război. Invitată specială a concertului va fi vedeta estradei ruse, Valeria.

Invitatul special al concertului este interpreta rusă Valeria. Artista a reușit deja să concerteze astăzi și la Bălți.

Concertul festiv de la Chișinău a culminat cu un spectacol de artificii. Pe parcursul zilei de astăzi, în Capitală au mai avut loc un șir de concerte de sărbătoare la care au participat cunoscuți artiști din țară și din Federația Rusă.

Fluxul de știri
0