Video rarisim: Avion de luptă fără pilot al SUA, interceptat de un avion militar rusesc

© Photo : Министерство обороны РФ / Accesați arhiva multimediaВ сирийском воздушном пространстве возросла интенсивность присутствия летательных аппаратов
В сирийском воздушном пространстве возросла интенсивность присутствия летательных аппаратов - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pe rețelele de socializare a fost publicat un film video care surprinde momentul interceptării unui avion le luptă fără pilot al SUA.

CHIȘINĂU, 9 mai – Sputnik. Avionul de luptă fără pilor al SUA a fost interceptat, cel mai probabil, de un avion militar rusesc. Filmul a fost publicat pe pagina maxpower din Instagram.

Din imagini putem vedea că avionul militar rusesc s-a apropiat mult de aparatul MQ-9 Reaper, care este un avion de luptă fără pilot utilizat de către United States Air Force.

Cei care au postat filmul nu precizează unde a avut loc acest incident.

Ministerul rus al Apărării nu a comentat deocamdată acest caz.

Avion de luptă - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Criza Indo-Pakistaneză: India a doborât un avion militar „MiG-21” al Pakistanului

Aparatul MQ-9 Reaper este un avion de luptă fără pilot utilizat de către United States Air Force, care a fost elaborat de către compania General Atomics Aeronautical Systems.

RIA Novosti menționează că în ultima vreme SUA și-au intensificat acțiunile de cercetare la hotarele Federației Ruse. Doar în anul trecut, unitățile de radio-inginerie rusești au interceptat și au escortat mai bine de 980 de mii de aparate de zbor. Mai bine de trei mii dintre acestea erau avioane militare străine, dintre care o mie – avioane de spionaj.  

Fluxul de știri
0