Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o tentativă de suicid: Iată ce a făcut un bărbat la Soroca

© Sputnik / Мирослав РотарьAntenă
Antenă  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Soroca a amenințat că se aruncă de pe un emițător TV.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Salvatorii Unității din Soroca au salvat un bărbat în vârstă de 19 ani care amenința că se va arunca în gol de la înălțimea de 110 de metri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18.47. Potrivit informațiilor preliminare, tânărul a urcat pe un emițător TV cu înălțimea de 130 metri din orașul Soroca și amenința că se va arunca în gol.

La fața locului au intervenit pompierii care au urcat după bărbat pentru a-l convinge să renunțe la acest gând. Timp de o oră, angajații IGSU au negociat pentru cu tânărul ca acesta să fie de acord să coboare. În timp ce bărbatul vorbea la telefon cu apropiații, pompierii l-au fixat cu mijloace de salvare pentru a evita căderea în gol a persoanei.

La ora 20:20 a sfârșit intervenția pompierilor, după care aceștia l-au coborât treptat de la înălțime asigurându-l cu o funie de protecție. La final, bărbatul a fost preluat de medici, iar cazul este investigat de poliție. 

Potrivit IGSU în ultimelor 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 20 situații de risc. Pompierii îndemnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care surprind o situație excepțională.

Fluxul de știri
0