Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv - Iată cum a fost: Filmul violului celor două tinere de către 6 indivizi

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos / viol
viol  - Sputnik Moldova
Abonare
Cele două tinere care au fost violate de șase indivizi au trăit clipe de coșmar. Iată cum s-a întâmplat totul.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 4 mai, în jurul ore 23:00. Cele două fete prestau servicii sexuale contra plată. 

cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Arest pentru indivizii care au violat două tinere, iar pe una au aruncat-o de la balcon

Pentru această activitate închiriau un apartament în Chișinău. Minora de 16 ani a fost telefonată de un bărbat, iar în scurt timp acesta a venit în apartament și intenționa să întrețină relații sexuale cu tânăra.

Aceasta nu cunoștea faptul că clientul ei venise cu toată gașca de prieteni care aștepta afară. Pe rând, unul câte unul, au intrat în apartament și au început să le bruscheze pe fete. Le-au obligat să întrețină relații sexuale simultan cu mai mulți.

Potrivit surselor Sputnik Moldova, tinerele s-au conformat cerințelor agresorilor întrucât le era frică pentru viața lor. În total, în apartament au venit șase indivizi care au agresat sexual și verbal tinerele.

Viol  - Sputnik Moldova
Societate
Au violat două tinere, iar pe una au aruncat-o de la balcon: Detalii cutremurătoare - Foto

Ultimii trei agresori, care au venit în apartament, au ieșit la balcon împreună cu minora de 16 ani. Unul dintre ei a abuzat-o sexual, iar la un moment dat unul dintre ei a strigat că tânăra a căzut de la balcon. În grabă, tinerii și-au adunat lucrurile din apartament și au vrut să plece. Din motiv că nu găseau cheia, au spart ușa și s-au făcut nevăzuți. 

Cea de-a doua fată care a rămas în apartament a mers la balcon și a rămas stupefiată. S-a uitat în gol și a văzut-o pe prietena ei zăcând la pământ. Speriată, tânăra a sunat un prieten și a anunțat despre ceea ce s-a întâmplat. Ulterior, a plecat din apartament de frică ca agresorii să nu se întoarcă și să o omoare, întrucât era unicul martor.

Fluxul de știri
0