Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zile numărate până la Eurovision: Va ajunge sau nu reprezentanta Moldovei în etapa finală?

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaГала-концерт артистов Евровидения-2019
Гала-концерт артистов Евровидения-2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanta Republicii Moldova, Ana Odobescu, va interpreta pe scena de la Eurovision piesa ”Stay”.

CHIȘINĂU, 8 mai - Sputnik. Au rămas zile numărate până la Concursul Eurovision Song Contest 2019. Reprezentanta țării noastre, Ana Odobescu, urmează să urce pe scena de la Tel Aviv, în a doua semifinală, care va avea loc pe data de 16 mai. 

Alături de reprezentatul Republicii Moldova, pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala Eurovision Song Contest 2019, din 18 mai.

Menționăm că prima semifinală Eurovision Song Contest se va desfăşura în data de 14 mai, iar în această zi pe scenă vor urca reprezentanţii din Slovenia, Belarus, Cehia, Muntenegru, Cipru, Serbia, Finalanda, Polonia, Ungaria, Estonia, Portugalia, San-Marino, Islanda, Georgia, Australia, Belgia, Ucraina, Grecia. În total, în cele două semifinale vor evolua artiști din 35 de ţări.

De precizat este că cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest 2019 va avea loc în Israel, după ce interpreta Netta Barzilai a cucerit publicul, cu piesa „Toy”.

Anul trecut, trupa DoReDos, care a reprezentat Republica Moldova la acest concurs, s-a clasat pe locul al 10-lea.

Fluxul de știri
0