Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moartea studentei de la ASEM: Detalii - De ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al căminului

© SputnikBloc de locuințe - Imagine simbol
Bloc de locuințe - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri seara, o tânără studentă de la ASEM s-a aruncat în gol de la etajul unui cămin din municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Cadavrul tinerei în vârstă de 24 de ani a fost descoperit în fața căminului Academiei de Studii Economice din Moldova, aflat în sectorul Râșcani, municipiul Chișinău, după ce aceasta s-a aruncat în gol de la etajul cinci, unde locuia.

Inspectoratul de Poliție al sectorului Râșcani din Chișinău a fost anunțat de mai mulți trecători că în fața căminului studențesc de pe strada Florilor se află cadavrul unei fete. Inspectorii de poliție și medicul legist au constatat decesul tinerei.

Bloc - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Groaznic: O studentă din Capitală s-a aruncat în gol de la etajul cinci

După ce colegele de cămin au declarat pentru oamenii legii că din camera tinerei decedate se auzeau strigăte care păreau o ceartă cu iubitul acesteia, poliția l-a audiat pe bărbat, însă el a negat că ar fi avut loc vreo ceartă. Ea nu avea pe corp urme de moarte violentă.

Informația a fost confirmată pentru Sputnik de purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati, care a precizat că acest caz tragic a avut loc marți seara, la ora 20:50, când tânăra s-a aruncat de la balconul camerei în care locuia singură și care se află la etajul cinci al căminului ASEM de pe strada Florilor din Chișinău. La fața locului a ajuns poliția, dar și medicii care au constatat decesul. De asemenea, poliția a confirmat că iubitul fetei decedate a fost audiat și a declarat că între ei nu a existat nicio ceartă înainte de tragicul eveniment.

Studenta a fost caracterizată pozitiv de colegii de cămin. Fata nu a lăsat o „scrisoare de adio”.

Oamenii legii au pornit o anchetă pe acest caz pentru a stabili toate circumstanțele decesului.

Fluxul de știri
0