Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Polițiștii francezi, mâncați de purici. Autoritățile, acuzate de ignoranță

© AFP 2024 / PASCAL GUYOTA municipal police officer stands January 22, 2015 in front of a building in Beziers, southern France, where a Russian Chechen suspected of preparing a terrorist attack was living before his January 19 arrest
A municipal police officer stands January 22, 2015 in front of a building in Beziers, southern France, where a Russian Chechen suspected of preparing a terrorist attack was living before his January 19 arrest - Sputnik Moldova
Abonare
Un comisariat din Paris a fost închis din cauza invaziilor de purici. Sindicatul polițiștilor acuză autoritățile de ignoranță.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Comisariatul de poliție din districtul 19 a Parisului a fost închis din cauza unei invaziei de purici, fiind nevoie de o dezinfecție totală a clădirii, a anunțat Sindicatul Forțelor de Ordine Alliance.

Sindicatul a declarația că instituția suferă de câteva zile de pe urma paraziților, creând niște condiții de muncă “insuportabile”.

“Colaboratorii se adresează medicilor în legătură cu multiple înțepături. Mai grav e că aceștia și-ar putea aduce insectele în casele lor, afectând familiile”, se spune în comunicatul publicat pe Twitter.

Sindicatul a acuzat autoritățile de inacțiune în legătură cu această situație complicată și a anunțat evacuarea clădirii, cerând efectuarea unor măsuri de deparazitare.

Fluxul de știri
0