Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Încă un incident aviatic: Avionul de la Londra a picat în gol - 14 răniți - Video

CC0 / Pixabay / Gellinger / Avion
Avion - Sputnik Moldova
Abonare
Pasagerii cursei British Airways au trăit clipe de groază atunci când aparatul de zbor a picat în gol fără niciun avertisment. Imaginile video au fost postate pe Internet.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Un avion al companiei British Airways care efectua o cursă de la Londra spre Florida a trecut prin turbulențe severe, iar cel puțin 14 persoane au fost rănite, potrivit digi24.ro.

Ситуация в аэропорту Шереметьево - Sputnik Moldova
Rusia
Secunde până la tragedie: Video din interiorul avionului care a ars pe Șeremetievo

Unul dintre pasageri a postat pe Internet imagini video din care se pot vedea urmările acestui incident: lucruri împrăştiate pe culoare şi plafonul avariat.

 „Scene incredibile în avion, avionul a căzut fără avertisment, mulți oameni s-au lovit de plafon,” a scris pasagerul la postarea sa.

Acum două zile, un avion de pasageri de model Suhoi Superjet 100 de pe cursa Moscova – Murmansk, a fost implicat într-o catastrofă aviatică

La doar 28 minute după decolare, nava a fost nevoită să aterizeze de urgență. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul a aterizat din a doua încercare. La aterizarea forțată însă motoarele au luat foc, iar flăcările au cuprins coada avionului. Din cele 78 de persoane aflate la bord, au supraviețuit doar 37.

Fluxul de știri
0