Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ducesa de Sussex a născut un băieţel: Iată câte kilograme are

© AFP 2024 / DANIEL LEAL-OLIVASMeghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry - Sputnik Moldova
Abonare
Ducele și ducesa de Sussex au devenit părinți. Primul lor copil, un băieţel, s-a născut pe 6 mai dimineața devreme, potrivit unui comunicat postat pe contul oficial de Instagram.

BUCUREŞTI, 6 mai - Sputnik, Doina Crainic. Băieţelul cântăreşte 3,2 kg şi este sănătos.

„Ducesa și copilul sunt bine şi sănătoși, iar cuplul mulţumeşte publicului pentru entuziasmul și sprijinul lor în acest moment foarte special al vieţii lor”, se afirmă în comunicat, care adaugă că în zilele următoare vor urma noi detalii.

Nepotul reginei Elisabeta, Harry, de 34 de ani, și Meghan, în vârstă de 37 de ani, o fostă actriță născută în SUA, s-au căsătorit într-o ceremonie generoasă la Castelul Windsor în luna mai a anului trecut, iar în luna ianuarie, Meghan Markle și-a anunţat public sarcina fără a da detalii despre data când va naşte.

Copilul nou-născut este al optulea nepot al reginei Elisabeta, de 93 de ani, și ar putea avea dreptul să dețină cetățenia britanică și cea americană, potrivit legilor privind naționalitatea.

Fluxul de știri
0