Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteorologii confirmă avertismentul Poliției: Vine urgia în toată țara

© Facebook / Mihail BagasУпавшее в Кишиневе дерево
Упавшее в Кишиневе дерево - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii au emis astăzi o avertizare cod galben care va intra în vigoare peste câteva ore.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Așa cum anticipa anterior Inspectoratul Național de Patrulare, meteorologii au emis cu puțin timp în urmă o avertizare cod galben de vânt puternic. Aceasta va fi valabilă până mâine la amiaza zilei de mâine.

Vântul se va intensifica astăzi, începând cu ora 18:00.

© Photo : SHS / Cod Galben - 7 Mai 2019Cod Galben - 7 Mai 2019
Meteorologii confirmă avertismentul Poliției: Vine urgia în toată țara - Sputnik Moldova
Cod Galben - 7 Mai 2019

Potrivit meteorologilor, pe 7 mai seara cu menținere pe 8 mai în țară se prevăd intensificări ale vântului din direcție nord-vestică în rafale de până la 15-18 m/s.

Peste mașina a căzut un copac - Sputnik Moldova
Societate
Atenție: Furtuna din România ajunge și la noi - Iată ce măsuri întreprinde Poliția

Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat anterior că va întreprinde măsuri pentru a fluidiza traficului rutier în situația în care meteorologii prognozează intensificări ale vântului și ploi puternice.

Oamenii legii au atenționat asupra pericolelor pentru șoferi pe timp de ploaie, recomandându-le acestora să fie prudenți în trafic, să circule cu viteză redusă, să nu se angajeze în depășiri care pot pune în pericol siguranța participanților la trafic.

Potrivit meteorologilor, și mâne vor cădea precipitații slabe, iar temperaturile maxime nu vor depăși 13..15 grade Celsius. Vremea se va încălzi în zilele următoare.

Fluxul de știri
0