Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbare bruscă a vremii în câteva zile: Iată când ne vom bucura de soare

© SputnikPrimăvară
Primăvară - Sputnik Moldova
Abonare
Iată cum se va schimba vremea după Blajini - Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile.

CHIȘINĂU, 6 mai - Sputnik. Spre deosebire de prognoza anterioară, când au fost anunțate ploi practic în toată țara atât sâmbătă, cât și duminică, meteorologii și-au actualizat estimările. Astfel, mâine, șanse de precipitații slabe ar mai fi doar în unele regiuni ale țării.

În următoarele zile, temperatura aerului va crește constant. Astfel dacă marți vom avea valori termice maxime de 10..15 grade Celsius, atunci spre sfârșitul săptămânii temperatura aerului va urca până la 23..25 de grade Celsius. Vor fi în creștere și temperaturile nocturne, însă nu vor depăși 11..13 grade.

Este o schimbare destul de bruscă a vremii, potrivit specialiștilor vom avea în câteva zile o diferență de 10 grade Celsius. Iar începând cu ziua de joi, meteorologii anunță vreme însorită și cu temperaturi generoase.

Ploile vor reveni abia la sfârșitul săptămânii, însă, potrivit meteorologilor, doar în regiunea de nord a țării. Precipitațiile vor fi însoțite de descărcări electrice.

Fluxul de știri
0