Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri: Camelia Florescu, despre motivul pentru care a revenit la Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariCamelia Florescu
Camelia Florescu - Sputnik Moldova
Abonare
Renumita cântăreață de muzică ușoară din România, Camelia Florescu a venit la Chișinău pentru câteva zile. Interpreta a dezvăluit în studioul Radio Sputnik Moldova motivul pentru care a decis să revină.
Ce a făcut interpreta Camelia Florescu la Chișinău?

Camelia Florescu a revenit la Chișinău pentru a imprima noua sa melodie în colaborare cu compozitorul moldovean Oleg Baraliuc. Interpreta a dezvăluit că a rămas plăcut surprinsă de profesionalismul compozitorului și de măiestria sa.

"Este o onoare pentru mine și o bucurie mare că și dumnealui s-a aplecat spre dorința mea de a avea pe acest album măcar o piesă a domniei sale. Este un mare lucru când oamenii rezonează în meseria noastră, se plac reciproc și gândesc la fel", a dezvăluit interpreta.

Totodată, Camelia Florescu a menționat că Oleg Baraliuc este printre puținii compozitori care și-au exprimat receptivitatea, fiind foarte deschis la eventualele modificări pentru ca melodia să fie aproape de sufletul interpretei.

"Mi-a zis că dacă nu îmi place ceva să-i spun și sincer ne gândim altfel, pentru că important este să simt această melodie. La nivelul domniei sale s-ar putea simți ofensat și să nu îmbrățișeze ideea interpretului, dar m-a bucurat că a avut această abordare. Ne potrivim de minune într-o colaborare profesională", a spus ea.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0