Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Iată ce a pățit o tânără la Piața Centrală – Video

Abonare
Victima a venit la Piața Centrală să facă cumpărături, dar ceea ce i s-a întâmplat a adus-o în culmea disperării.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Oamenii legii au reținut în flagrant delict un individ care i-a furat portmoneul unei tinere. Totul s-a întâmplat la Piața Centrală din Capitală. Victima, în vârstă de 24 de ani, a venit la piață pentru a face cumpărături. La un moment dat, aceasta a observat că îi lipsește portmoneul cu o sumă importantă de bani.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai căutat hoț din Capitală: Poliția solicită implicarea cetățenilor - Video

Tânăra avea în portmoneu 2000 de lei, 180 de euro și acte de identitate. Hoțul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție din sectorul Râșcani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Bărbatul are 52 de ani și este originar din raionul Orhei. El nu este la prima abatere de la lege, anterior a mai fost judecat pentru acțiuni similare. În urma audierilor, individul și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a recurs la acest gest pentru că nu avea bani.

Hoțul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție Chișinău și este cercetat penal pentru pungășie. Potrivit legislației în vigoare, această infracțiune se pedepsește cu amendă de la 32 500 de lei până la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 de ore sau cu închisoare de până la doi ani.

Poliția Capitalei recomandă oamenilor să aibă grijă de bunurile personale atunci când se află în locuri publice aglomerate, transport public și piețe comerciale.

Fluxul de știri
0