Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Moldovencele au făcut furori la un concurs de frumusețe din Ucraina

© Sputnik / OsmatescoValentina Nicova, Valeria Cebotari șI Nicoli Batog
Valentina Nicova, Valeria Cebotari șI Nicoli Batog - Sputnik Moldova
Abonare
Două tinere moldovence au revenit acasă cu locuri de frunte de la Concursul Internațional de Teatru și Modă, desfășurat în Ucraina.
Moldovencele au făcut furori la un concurs de frumusețe din Ucraina

Recent, în Ucraina, s-a desfășurat cea de-a XIV-a ediție a Concursului Internațional de Teatru și Modă. Tinerele moldovence care au participat la acest prestigios concurs au cucerit inimile juriului și publicului obținând locul I.

Valeria Cebotari, originară din orașul Soroca a revenit acasă cu titlul de "Miss Talent și Mândria Națiunii", iar Nicoli Batog, originară din municipiul Chișinău a obținut titlul de "Miss Frumusețe și Mândria Țării".

În cadrul evenimentului au participat renumiți designeri internaționali și oameni care au reușit să-și construiască o carieră de succes în modeling. Participantele concursului au prezentat trei vestimentații pregătite chiar de către ele. Astfel, tinerele moldovence au făcut senzație în costume naționale, rochii cu aplicații creative și rochii de seară.

Concursul Internațional de Teatru și Modă nu este primul concurs de frumusețe și modeling la care participă tinerele moldovence. Fetele spun că aceste competiții sunt foarte importante întrucât le ajută să cunoască regulile de bază ale etichetei și bunelor maniere.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0