Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident straniu la Anenii Noi: Un mort și mai mulți răniți - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident înfiorător a avut loc ieri, 2 mai, pe un drum din apropierea satului Botnărești din raionul Anenii Noi.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik, S.P. Un bărbat de 54 de ani a murit, iar patru tineri au fost răniți după ce mașina în care se aflau a lovit un camion, anunță internauții pe Facebook.

Potrivit informațiilor preliminare, automobilul a ieșit de pe un drum adiacent, iar pentru că şoferul nu s-ar fi asigurat, maşina s-a tamponat lateral cu un camion de model Zil.

Accidentul a avut loc ieri, 2 mai, în jurul orei 15:00, în satul Botnărești, raionul Anenii Noi, în apropierea carierii Cobusca Nouă. În automobil se mai aflau patru tineri cu vârstele cuprinse între 17 şi 21 ani, care au s-au ales cu răni ușoare.

Vom preciza că poliția nu a venit deocamdată explicații pe acest caz. Dar, judecând după imaginele care au fost postat pe Internet, acest grav accident a avut loc în circumstanțe mai mult decât stranii, dat fiind că el a avut loc în câmp, acolo unde vizibilitatea este mare și aproape că nu există trafic.  
Fluxul de știri
0