Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Statul nu iartă: Șoferi prinși beți la volan spală cadavre la o morgă din Chișinău - Video

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă până mai ieri moldovenii erau speriați de ceea ce li se întâmplă șoferilor prinși beți la volan din alte state, astăzi acest lucru se întâmplă și în Republica Moldova: pentru a-și recupera permisul, cei care au băut la volan spală cadavre la morgă.

CHIȘINĂU, 2 mai – Sputnik, S.P. Autoritățile au dat start programului de reeducare a şoferilor prinşi beţi la volan, anunță publika.md. Şaşe bărbaţi care vor să-şi recapete dreptul de a conduce vehicule au fost astăzi la morga din Chişinău. Ei au participat la procesul de autopsie şi chiar au spălat cadavrele, dar şi locurile de păstrare a acestora. Programul de reeducare va dura trei luni, timp în care participanţii vor mai merge şi în spitale pentru a acorda asistenţă victimelor accidentelor rutiere şi vor prticipa la diverse instruiri privind riscurile consumului de băuturi spirtoase.

Publika TV a difuzat și un reportaj video cu șase bărbați care au mers dimineața la Centrul de Medicină Legală de pe strada Korolenko din Capitală, acolo unde au spălat cadavre și au asistat la autopsie.

Fluxul de știri
0